Сервиз
„От врата до врата“

СподелетеShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Случвало ли Ви се е точно в деня, в който сте планували посещение в сервиза на Ауто Бавария, за да направите регулярно обслужване или извънреден ремонт на автомобила Ви, да изникне неотложен ангажимент? Вече не е необходимо да се притеснявате, защото Ауто Бавария има решение за Вас.

„Сервиз от врата до врата“ е услуга, която осигурява на клиентите на Ауто Бавария изключително удобство при нужда от периодично техническо обслужване, ремонт, смяна на гуми и дори годишен технически преглед, спестявайки ценно време и излишни нерви.

В предварително уговорено време ще вземем Вашия BMW автомобил от дома или офиса Ви, ще се погрижим за него, ще го измием и ще Ви го върнем в безупречно състояние.

Свържете се с нас чрез контактната форма по-долу и разберете повече за условията на услугата или заявете „Сервиз от врата до врата“ при Вашия BMW сервизен консултант.

Цена: 29 лв. без ДДС

 

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Лични данни

Съобщение


*Задължителни полета

*За да обработим вашата заявка, поставете отметка в квадратчето в знак на съгласие за предоставяне на лични данни, правната информация за което е описана подробно тук.