Застрахователни услуги

Без значение дали става дума за застрахователни договори с разширено покритие или застраховки на Първи риск, ние можем да предложим индивидуални застрахователни решения за Вас, Вашето семейство или Вашия бизнес в сферата на общотозастраховане, животозастраховането и здравното застраховане.

При нас получавате комплексно обслужване и съдействие, както при избора на застрахователното покритие и сключването на полицата, така и при уреждането на претенцията във връзка с настъпването на застрахователно събитие.

В нашия автосалон можете да сключите задължителните застраховки:

 • Гражданска отговорност на автомобилистите
 • Злополука на пътниците в средствата за обществен превоз
 • Всички видове Професионална отговорност
 • Трудова злополука
 • Медицинска застраховка на чужденци и други

Както и пълната гама доброволни застраховки за частни и бизнес клиенти:

 • застраховка Автокаско
 • застраховки на движимо и недвижимо имущество – Имуществени застраховки за частни клиенти, застраховки Индустриален пожар, Прекъсване на бизнес и Електронно оборудване,
 • застраховки Отговорности
 • застраховки Злополука – лична и групова, застраховка Помощ при пътуване, застраховки Карго и Отговорност на превозвача
 • застраховки на летателни апарати или плавателни съдове
 • рискова и спестовна застраховка Живот, Рентна (пенсионна) застраховка
 • здравни застраховки – индивидуални покрития за частни клиенти и пакетни покрития за фирми, финансови и търговски застраховки, селскостопански застраховки и други

 

Освен това на място, в Ауто Бавария, извършваме завеждане на щети и огледи при случаи на ПТП или при което и да е настъпило застрахователно събитие, последващо подаване на иск за щети за застраховки.

Нашият ангажимент към Вас при възникване на застрахователно събитие:

 • Съдействие при предявяване и уреждане на претенцията пред застрахователя
 • Организиране на детайлен оглед на увреден автомобил/имущество
 • Проследяване на движението (статуса) на заведената щета
 • Контролиране спазването на срока за изплащане на обезщетението
 • Съдействие при приемане на увреден автомобил в избран от Вас сервиз
 • Предоставяне на информация за условията за дозастраховане след щета
 • При необходимост организиране на среща и участие в проговорите с представител на застрахователя

При отстраняване на щетите в сервизите Ауто Бавария Вие ще получите най-доброто обслужване за Вашия автомобил. В сервизите на Ауто Бавария поверявате автомобила си на обучени и квалифицирани техници: обучението им е непрекъснато, а практиката – ежедневна. За извършените ремонти в своите сервизи Ауто Бавария осигурява гаранция една година.

 

Свържете се с нашите застрахователни брокери и те ще отговорят на всички Ваши въпроси и индивидуални запитвания.

 

Лидия Йосифова

Застрахователен брокер

Тел.: +359 876 532 639

E-mail: lidia.yosifova@sofialeasing.bg

Ралица Каменова

Застрахователен брокер

Тел.: +359 879 819 096

E-mail: ralica.kamenova@sofialeasing.bg

 

 

Лични данни

Съобщение


*Задължителни полета

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Бих желал да получавам маркетинг съобщения от Ауто Бавария ООД по e-mail, телефон или услуга за изпращане на съобщения и поща.
Съгласен съм Ауто Бавария ООД (със седалище и адрес на управление ул. „Бизнес парк София“ №5) да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане, вид на шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. Ауто Бавария ООД може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества и / или дружества, свързани с Ауто Бавария ООД, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Предпочитан начин за контакт

Съгласен съм Ауто Бавария ООД да предоставя моите данни на БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България (със седалище и адрес на управление бул. Никола Вапцаров 55, EXPO 2000) и БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България да обработва и използва моите данни и да се свързва с мен за горепосочените цели. БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България също може да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор), които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Освен това, бих желал да получавам персонализирани оферти за продукти и услуги на BMW Group, които са били идентифицирани от Ауто Бавария ООД и БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България, въз основа на моите лични предпочитания и поведения, както и според моята употреба на продукти и услуги.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, e-mail адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии.

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.