Програма за лоялни клиенти на Ауто Бавария

Вие сте наш клиент и искате да разберете повече за преференциите, от които можете да се възползвате като такъв? Проверете Вашата история в Ауто Бавария и заявете сега Вашата карта Лоялен клиент. Всеки наш клиент има право да се възползва от преференциална услуга и/или отстъпка от стандартната цена на даден продукт в автосалона и сервизите на Ауто Бавария. Размерът на отстъпката и видът на преференциалната/ите услуга/и се определят от историята Ви на клиент в Ауто Бавария и се идентифицират с карта за лоялни клиенти.

 

Запознайте се с Общите условия

 

 


AUTO BAVARIA PREMIUM

BMW и MINI:

Картата получават всички клиенти, регистрирани за програмата, закупили нов или употребяван автомобил от Ауто Бавария в предходните 5 години, както и всички клиенти, заплатили фактури в сервизите на Ауто Бабвария на обща стойност над 10 000 лева без ДДС за период от една година.

Картата дава право на:

  • 10% отстъпка от цената на Резервни части, Аксесоари и продукти от колекции BMW, MINI и BMW Motorrad Lifestyle
  • 10% отстъпка от цената на услугата Хотел за гуми с джанти
  • 50% отстъпка от цената на услугата Сервиз „от врата до врата“
  • 10% отстъпка от цената на услугата Ауто Бавария Мобилити
  • 10% отстъпка от цената на услугата Пълна автокозметика
BMW Motorrad:
Картата получават всички клиенти, регистрирани за програмата, закупили нов или употребяван мотоциклет от Ауто Бавария в предходните 5 години.
Картата дава право на:
  • 10% отстъпка от цената на Резервни части, Аксесоари и продукти от колекции BMW, MINI и BMW Motorrad Lifestyle
  • 10% отстъпка от цената на услугата Хотел за мотоциклет

AUTO BAVARIA AFTER FIVE

Картата получават всички клиенти, регистрирани за програмата, чиито автомобили се обслужват в сервизите на Ауто Бавария и са на възраст над 5 години.

Картата дава право на:

  • Различни отстъпки на Резервни части, вариращи в диапазона от 10% до 20%, в зависимост от вида на резервните части

 


AUTO BAVARIA EXCLUSIVE CORPORATE PARTNER

Картата получават всички Корпоративни клиенти, според класификацията на BMW.

Картата дава право на:

  • 10% отстъпка от цената на Резервни части, Аксесоари и продукти от колекции BMW, MINI и BMW Motorrad Lifestyle

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

Данни за клиента

Данни за карта Лоялен клиент
Марка *

Вид карта *

*Задължителни полета

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Бих желал да получавам маркетинг съобщения от Ауто Бавария ООД по e-mail, телефон или услуга за изпращане на съобщения и поща.
Съгласен съм Ауто Бавария ООД (със седалище и адрес на управление ул. „Бизнес парк София“ №5) да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане, вид на шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. Ауто Бавария ООД може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества и / или дружества, свързани с Ауто Бавария ООД, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Предпочитан начин за контакт

Съгласен съм Ауто Бавария ООД да предоставя моите данни на „БМВ България“ ЕООД, с адрес на управление: България, София 1407, район Лозенец, ЕКСПО 2000, бул. „Никола Вапцаров“ № 55 (“BMW BG”) и „БМВ България“ ЕООД да обработва и използва моите данни и да се свързва с мен за горепосочените цели. „БМВ България“ ЕООД също може да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор), които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Освен това, бих желал да получавам персонализирани оферти за продукти и услуги на BMW Group, които са били идентифицирани от Ауто Бавария ООД и „БМВ България“ ЕООД, въз основа на моите лични предпочитания и поведения, както и според моята употреба на продукти и услуги.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от „БМВ България“ ЕООД и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от „БМВ България“ ЕООД на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на „БМВ България“ ЕООД, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, e-mail адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии.

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или „БМВ България“ ЕООД, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.