Разумната практичност. BMW i3.

Изберете разумната практичност. Вземете BMW i3 и забравете за всички допълнителни разходи на месец. Качете се и се докоснете до бъдещето.

А за да Ви дадем ясна представа какво означава разумна практичност с BMW i3, ние изготвихме сравнение, с което лесно ще можете да направите сметка за месечните разходи, притежавайки електрически и конвенционален автомобил.

Сравнение месечни разходи:

BMW i3 Конвенционален автомобил
Месечна вноска 815 лв. без ДДС / месец * 815 лв. без ДДС / месец **
Електричество / Гориво 40 лв. / месец 280 лв. / месец
Данък 0 лв. / месец 159 лв. / година
Паркинг 0 лв. / месец 30 лв. / месец
CO2 емисии 0 г/км 135 г/км
Тотал разходи 855 лв. без ДДС / месец 1084 лв. без ДДС / месец

 

Посочените цифри за гориво, данък и паркинг са ориентировъчни.

*Калкулацията е валидна за BMW i3 (120 Ач) с включено допълнителни оборудване при оперативен лизинг за юридически лица с първоначални плащания 16 000 лв. без ДДС, срок на договора 5 години и пробег за лизинговия период 100 000 км.

**Калкулацията е валидна за конвенционален автомобил, хечбек, с допълнително оборудване, аналогична мощност на двигателя (170 к.с.), тип на горивото дизел и задвижване на четирите колела при оперативен лизинг за юридически лица с първоначални плащания 16 000 лв. без ДДС, срок на договора 5 години и пробег за лизинговия период 100 000 км.

Офертата важи за бизнес клиенти и е валидна към датата на публикацията.

BMW i3: пробег при пълно зареждане на батерията 308-285 км.

Желаете да уговорите ден и час за индивидуална среща? Интересувате се от конкретно предложение или искате да получите лизингов план? Просто попълнете формата за контакт и ще получите оферта, съобразена изцяло с Вашите индивидуални изисквания.

 

Свържете се с нас

Лични данни

Съобщение


*Задължителни полета

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Бих желал да получавам маркетинг съобщения от Ауто Бавария ООД по e-mail, телефон или услуга за изпращане на съобщения и поща.
Съгласен съм Ауто Бавария ООД (със седалище и адрес на управление ул. „Бизнес парк София“ №5) да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане, вид на шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. Ауто Бавария ООД може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества и / или дружества, свързани с Ауто Бавария ООД, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Предпочитан начин за контакт

Съгласен съм Ауто Бавария ООД да предоставя моите данни на БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България (със седалище и адрес на управление бул. Никола Вапцаров 55, EXPO 2000) и БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България да обработва и използва моите данни и да се свързва с мен за горепосочените цели. БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България също може да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор), които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Освен това, бих желал да получавам персонализирани оферти за продукти и услуги на BMW Group, които са били идентифицирани от Ауто Бавария ООД и БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България, въз основа на моите лични предпочитания и поведения, както и според моята употреба на продукти и услуги.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, e-mail адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии.

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.