Бизнес клиенти.

КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ.

Бизнес клиенти.

КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ.

Никой друг производител не предлага на управляващите автопаркове лица такова привлекателно съчетание от водещи в класовете си автомобили и услуги. При моделите на BMW то се нарича Efficient Dynamics, а при моделите на MINI – MINIMALISM, но и в двата случая принципът е същият: по-нисък разход на гориво, по-висока ефективност, повече радост от шофирането. Освен това новите автомобили BMW i са ново поколение електрически модели, комбиниращи сигурността и ефективността.
 

За повече информация, моля свържете се с нашите търговци на посочените имейли или се обадете на +359 2 976 65 04:

 

Фидоси Керчев
Корпоративни и Дипломатически продажби
Т: +359 882 620 942
E: fidosi.kerchev@bmw-autobavaria.bg

Йоана Петрова
Корпоративни и Дипломатически продажби
Т: +359 886 269 370
Е: yoana.petrova@bmw-autobavaria.bg

Научете повече
КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ НА МЕЖДУНАРОДНИ КЛИЕНТИ.

Корпоративните клиенти се радват на множество преимущества: изключително ефективни, екологични автопаркове, първокласно качество на продуктите, изключително мотивирани служители, оптимизирана, прехвърляща границите международна сервизна поддръжка и световна мрежа от национални търговски фирми и дилъри. Освен това клиентите с минимална годишна поръчка от 100 автомобила на BMW Group в повече от три държави имат възможност да се възползват от нашите международни търговски споразумения. Списък с Международни корпоративни клиенти.

КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ НА НАЦИОНАЛНИ КЛИЕНТИ.

Свържете се с Корпоративни продажби на BMW за индивидуален съвет как да оформите автопарк, който да отговаря на специфичните ви изисквания.

ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС.

Ние от Корпоративни продажби на BMW винаги предлагаме на нашите клиенти индивидуализирани решения, които отговарят на ситуацията в тяхната държава. Глобалната мрежа от търговски организации и дилъри осигурява изработени по мярка решения за вашата компания по отношение на типа автомобили, финансирането и управлението на автопарковете. Те могат да включват автомобили на MINI и BMW според предпочитанията на клиентите.
 

Продукти

Висококачествени автомобили с икономични и спестяващи пари двигатели. Служители, мотивирани от перспективата за динамично шофиране и по-висока икономичност в компании като BMW и MINI. Иновативни технологии като BMW EfficientDynamics и BMW ConnectedDrive, както и MINIMALISM и MINI Connected, които ви помагат да шофирате по-сигурно и икономично. И екип от International Key Account мениджъри, които ще ви осигурят професионална, прехвърляща границите подкрепа в над 150 държави по целия свят. Това са само някои от преимуществата, които можете да очаквате, когато обедините усилията си с Корпоративни продажби на BMW.
 

Сервиз и поддръжка
BMW Group ние сме решени да направим всичко по силите си, за да отговорим на нуждите и изискванията на вашата организация в дългосрочен план. Ние предлагаме продукти и услуги, съобразени с местния пазар. Ние разполагаме с глобална мрежа от търговски организации и дилъри, които ще намерят изработено по мярка за вас решение по отношение на типа на автомобила и финансирането и управлението на автопарка. Нашите екипи по целия свят винаги са на ваше разположение за съдействие. Експертните консултанти осигуряват индивидуални услуги, с което се гарантира перфектна връзка между страните и се поставят основите на успешно дългосрочно сътрудничество.

СПЕЦИАЛНИ КЛИЕНТСКИ ПРОГРАМИ.

Като част от своята политика за корпоративни клиенти, BMW предлага специални условия, насочени към определени професионални групи. Тук ще намерите актуална информация за действащите към настоящия момент програми.

Програма за лекари и стоматолози.
Програмата е приложима за всички активно практикуващи лекари и стоматолози в България, членуващи в съответните съсловни организации (БЛС, БЗС). Програмата е валидна до 31.12.2023 г. За подробности и условия се свържете с нас.

Програма за адвокати и нотариуси.
Програмата е приложима за всички активно практикуващи адвокати и нотариуси, членуващи във Висшия адвокатски съвет, респективно Нотариална камара. Програмата е валидна до 31.12.2023 г. За подробности и условия се свържете с нас.

Обадете се сега