Flex Drive Автомобил под наем.

АБОНАМЕНТ ЗА АВТОМОБИЛ.

Flex Drive Автомобил под наем.

АБОНАМЕНТ ЗА АВТОМОБИЛ.

Желаете да притежавате градски електрически автомобил и в същото време да имате на разположение луксозна лимузина за дълъг път?
 

Ауто Бавария има удоволствието да Ви представи първата по рода си услуга „Абонамент за автомобил“ в България, позволяваща едно ексклузивно преживяване на своите клиенти.
 

Вземете сега, комбинирайте различни автомобили за ползване и шофирайте без да мислите за застраховки, данъци, винетки и какви ли не още куп документи, които често превръщат ежедневието Ви в път, осеян с досадни ангажименти. Забравете за дългосрочните финансови обвързвания и мислете единствено за горивото и следващия приключенски маршрут.

За повече информация изпратете запитване или позвънете на +359 2 976 65 04.

КАКВО Е АУТО БАВАРИЯ FLEXDRIVE?

Ауто Бавария FlexDrive е абонамент за ползване на автомобил с възможност за замяна на модел. Абонамент с фиксирана такса, без дългосрочен ангажимент и с възможност за прекратяване. Срокът, за който може да бъде сключена услугата FlexDrive, е в конкретен времеви диапазон – от 6 месеца до 1 година. Размерът на фиксираната месечна вноска започва от 1990 лв. без ДДС, като сумата зависи от съчетаните по индивидуална оферта автомобили. Посочената фиксирана вноска е валидна за модели BMW i3 и BMW 520d xDrive Luxury Line.

КАКВО ВКЛЮЧВА?

– Данък МПС
– Застраховка „Гражданска отговорност“
– Застраховка „Каско“
– Винетен стикер
– Сервизно обслужване
– Сервиз „от врата до врата“
– Зимни гуми с джанти и сезонна смяна
– Непланови ремонти
– Репатриране на автомобил в случай на гаранционен проблем или застрахователно събитие
– Заместващ автомобил за ремонти над 48 часа

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ?

Оставете ни Вашите контакти, а ние ще се свържем с Вас с повече информация и предложение, изготвено спрямо Вашите индивидуални изисквания.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ.

Обадете се сега