Ауто Бавария доминира по време на конкурса „Автомобилен сервиз на годината 2017“

За шеста поредна година автомобилни сервизи от цялата страна имаха възможността да вземат участие в престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината”, организиран от Shell България, с подкрепата на Орбико България и SGS България. В него бяха отличени професионални автомобилни сервизи, които развиват знанията и уменията на своите служители, стимулират профилактиката, качественото обслужване и доброто отношение към клиентите, и така им помагат да се наслаждават на шофирането. Повече от 40 сервиза участваха в състезанието, търсейки признанието както на професионално жури, така и на клиентите си.

Журито, съставено от автомобилни експерти, журналисти и представители на Shell България, Орбико България и SGS България, извърши своята оценка на базата на измерими параметри, проверени и потвърдени от независимите експерти на SGS.

Ауто Бавария има честта да получи професионалното признание и правото да носи престижната титла „Автомобилен сервиз на годината 2017“.

Шестото издание „Автомобилен сервиз на годината“ отличи сервизът на Ауто Бавария и с 1-во място в категориите „Голям мултифункционален сервиз“ и „Обслужване на хибридни и електрически автомобили“.

Наградите бяха връчени по време на специалната церемония на 29 юни 2017 година в Интер Експо Център. За поредна година конкурсът се провежда в партньорство със сп. BBC TopGear.