Запознайте се с екипа на Ауто Бавария.

Публикувано на 14 април, 2020

Ние от Ауто Бавария знаем, че преди да сме служители, всички ние сме хора. А сега имате възможността да се запознаете с човешката страна на един амбициозен и целеустремен екип - нашия търговски екип. Винаги на разположение за Вас и Вашите нужди, свързани с новостите от света на BMW, търговските консултанти на Ауто Бавария Ви гарантират професионално отношение и приятна атмосфера. Те не са просто екип от служители. Те са екип от приятели, обединени от една обща цел - Вашето удовлетворение като клиенти, и най-вече като хора.

Ивет Дилкова
Търговски консултант BMW и сертифициран BMWi Търговски консултант

Любовта към продажбите се заражда у Ивет преди доста години, когато започва да работи по организацията на събития за BMW. Истинската ѝ страст са електрическите автомобили и по-точно BMW i3. За нея опазването на околната среда е от изключително значение и именно заради това решава да сертифицира познанията си в суббранда BMWi. За Ивет няма клиент, когото да не може да убеди в качествата на Ауто Бавария като сигурен и гъвкав партньор, готов да отговори на всички очаквания за премиум обслужване. Тайното ѝ оръжие е усмивката и увереността, които предава на клиентите си без капка затруднение. Ивет е завършила моден дизайн, има стабилна 7 годишна история на флейтист в Националното музикално училище и се е занимавала с модерен балет.

Можете да се свържете с Ивет на 0885 269 269 или на ivet.dilkova@bmw-autobavaria.bg.

Ралица Ковачева
Tърговски консултант Корпоративни и Дипломатически Продажби

Като бивш професионален спортист по Таекуондо и Сноуборд, силните страни на Ралица са организираност, бързина, високо ниво на дисциплина, увереност и умение за приоритизация на поставените задачи. Страстта към колите и бързите скорости превръщат работата ѝ в неусетна "гонка" към успешния финал. А усетът ѝ към модата допринася за създаване на перфектната комбинация от цветове и компоненти във всеки автомобил. Ралица определя за победа всяка успешна сделка, допринесла за утвърждаването на Ауто Бавария като водеща сила на пазара.

Можете да се свържете с Ралица на 0884 637 586 или на ralitsa.kovacheva@bmw-autobavaria.bg.

Катрин Русева
Търговски консултант Корпоративни и Дипломатически Продажби


Любовта към автомобилите се заражда още в ранна детска възраст, когато Катрин започва да колекционира списания за коли и научава всички марки и модели. Първата си работа стартира в сферата на продажбите, а втората и до днес е свързана с търговията на автомобили. Като неин любим бранд, BMW става част от професионалния ѝ живот и поставя началото на кариерата ѝ в Ауто Бавария. А неотдавна, марката е част и от нейния личен живот. Самата тя споделя, че преди доста време е спряла да "продава", а намира решения и съдейства на клиенти и приятели в избора на автомобил. Всеки ден се противопоставя на стереотипите за жените, колите и високите скорости. Тя е Катрин Русева - незаменима част от екипа на Корпоративни и Дипломатически продажби BMW & MINI в Ауто Бавария.

Можете да се свържете с Катрин на 0877 835 577 или на katrin.ryseva@bmw-autobavaria.bg.

Елица Ганчева
Търговски консултант MINI

Представяме Ви Елица Ганчева - търговски консултант за нови автомобили MINI. Елица определя себе си като голяма късметлийка, защото работи това, което обича, за марка, която е обичана от толкова много хора и на която самата тя е почитател. Занимава се с автомобили през целия си съзнателен живот. Вече трета година е част от сплотения и целеустремен екип на Ауто Бавария. Елица обича да вижда усмивките на лицата на клиентите - те са резултат на удоволствието от шофирането на новия автомобил, за който заедно са намерили най-подходящо решение. Като истински почитател на марката, самата тя може да бъде забелязана из улиците на София в собственото ѝ уникално MINI.

Можете да се свържете с Елица на 0882 605 050 или на elitza.gancheva@mini-autobavaria.bg.


 

Христо Ралников
Търговски консултант BMW

Христо Ралников е част от екипа на Ауто Бавария от три години. Неговата любов към марката датира от ранна детска възраст, а както самият той обича да казва - "синьо-белият пламък в очите ми се запали преди около 20 години с един конкретен модел на BMW - M3 EVO E36 Estoriel blue в мащаб 1:24". Още от тогава той мечтае да притежава автомобил от марката, да посети BMW Welt, музея на BMW в Мюнхен, и един ден да бъде част от голямото семейство на бранда. Към днешна дата мечтите на Христо вече са реалност, а най-хубавата част от работата за него е възможността да допринася и за сбъдването на мечтите на клиентите. Мотото на Христо гласи, че животът е прекалено кратък за скучни автомобили... а BMW Ви гарантира “more smiles per hour”!

Можете да се свържете с Христо на 0884 508 376 или на hristo.ralnikov@bmw-autobavaria.bg.

Виктор Манолов
Търговски консултант BMW и сертифициран BMW М Търговски консултант


 

Виктор е търговски консултант за нови автомобили BMW в Ауто Бавария, сертифициран за суббранда BMW М. През 2020 година празнува своята четвърта година, откакто е част от сплотения търговски екип на Ауто Бавария. Неговото вечно хоби са автомобилите с марката BMW, на която е напълно отдаден. Тръпката стартира още когато Виктор е бил съвсем малък - семейството му са притежатели на няколко поколения BMW – E30, E34, E39, E60, F10, а дори и самият той е горд собственик на автомобил от марката.

Можете да се свържете с Виктор на 0879 551 477 или на viktor.manolov@bmw-autobavaria.bg.

АУТО БАВАРИЯ ИЗТОК.

Продажби, сервиз, резервни части и аксесоари.

Ул. „Бизнес Парк София“ 5
1766 София

Рецепция: +359 2 976 65 02
Продажби: +359 2 976 65 04
Сервиз: +359 2 976 65 16
Резервни части и аксесоари: +359 2 976 65 42
Имейл: contact@bmw-autobavaria.bg
Обслужване от независими сервизи: +359 882 353 887;
+359 884 340 480
Имейл: parts_sales@bmw-autobavaria.bg

Работно време:

Продажби
Понeделник - Петък: 09:00 – 19:00 ч.

Събота: 10:00 - 16:00 ч.
Неделя: затворено

Сервиз
Понeделник - Петък: 08:00 – 19:00 ч.
Събота: 10:00 - 16:00 ч.
Неделя: затворено

АУТО БАВАРИЯ ЗАПАД.

Сервиз, резервни части и аксесоари.

Бул. „Д-р Петър Дертлиев“ ПК 42
1335 София

Тел: +359 2 921 62 00
Имейл: contact@bmw-autobavaria.bg

Работно време:

Понеделник-петък: 09:00 – 18:00 ч.
Събота: 10:00 - 14:00 ч.
Неделя: затворено

Запазете час за сервиз
Обадете се сега