Удължена гаранция.

ЗА ДА СТЕ СПОКОЙНИ.

Удължена гаранция.

ЗА ДА СТЕ СПОКОЙНИ.

Тази застраховка е специално разработена с цел да покрие вашите специфични нужди и очаквания, след изтичане на гаранцията на производителя, за период от 2 година или 30 000км., през който разполагате със застрахователно покритие за възникнали повреди при условията на тази застраховка. Клиентите, избрали този продукт, получават възможността да обслужват своите автомобили в оторизирани сервизи на марката, от сертифицирани специалисти. Ремонтите се извършват съобразно стандартите и технологията на производителя, със специализирана апаратура и посредством влагането на оригинални резервни части.

Предимства за клиентите
  • Дългосрочна защита от непредвидени разходи за ремонт.
  • Всички сервизни дейностите се извършват от високо квалифицирани и опитни специалисти.
  • Използват се единствено и само оригинални резервни части.
  • Запазва стойността на автомобила.
  • По-лесна продажба като употребяван автомобил с висока остатъчна стойност.
Покритие на застраховка “Допълнителна удължена гаранция”

1. Географско покритие на застраховката “Допълнителна удължена гаранция” на Вашия автомобил, според вида на избрания пакет е валидна за територита на Р. България и Европа (само Европейска част на Р. Турция).
2. Списък на включените компоненти (застраховката “Допълнителна удължена гаранция” покрива всички внезапно възникнали електрични и механични повреди, включително цена на труд за тяхното отстраняване или смяна, като  двигател, механична скоростна кутия, автоматична скоростна кутия, горивна система, климатична система, кормилна система, предно и задно окачване, спирачна система, електрическа система и други.)

Условия за приложимост на застраховката “Допълнителна удължена гаранция”

За да бъде приложимо покритието на застраховката “Допълнителна удължена гаранция” на Вашия автомобил е необходимо да бъдат спазени следните условия:

  • Вашият автомобил трябва да е бил технически обслужван и ремонтиран при стриктно спазване на програмата за техническо обслужване на автомобила. Допустимо е отклонение от 1 (един) месец или 3 000 км (трихиляди км) в зависимост от вида на избрания пакет, от датата или пробега, на които трябва да бъде извършено съответното техническо обслужване.
  • След изтичане на заводската гаранция, всеки автомобил трябва да мине технически преглед в оторизиран BMW сервиз, за да може да сключи пакет „Допълнителна удължена гаранция“. По време на периода на гаранцията, всички сервизни обслужвания и ремонти (включително тенекиджийски и бояджийски ремонти), трябва да бъдат извършвани в оторизиран BMW сервиз. Подробна информация за условията на гаранцията може да намерите в Общите условия, които са неразделна част от сключената застраховка.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

За повече информация, моля попълнете контактната форма и ние ще се свържем с Вас.

Обадете се сега