Удължена гаранция.

ЗА ДА СТЕ СПОКОЙНИ.

Удължена гаранция.

ЗА ДА СТЕ СПОКОЙНИ.

Тази застраховка е специално разработена с цел да покрие вашите специфични нужди и очаквания, след изтичане на гаранцията на производителя, за период от 12 месеца или 24 месеца, през който разполагате със застрахователно покритие за възникнали повреди при условията на тази застраховка. Клиентите, избрали този продукт, получават възможността да обслужват своите автомобили в оторизирани сервизи на марката, от сертифицирани специалисти. Ремонтите се извършват съобразно стандартите и технологията на производителя, със специализирана апаратура и посредством влагането на оригинални резервни части.

Покритие на застраховка “Допълнителна удължена гаранция”

1. Географско покритие (застраховката “Допълнителна удължена гаранция” на Вашия автомобил е валидна за територията на Република България)
2. Списък на включените компоненти (застраховката “Допълнителна удължена гаранция” покрива всички внезапно възникнали електрични и механични повреди, включително цена на труд за тяхното отстраняване или смяна, като  двигател, механична скоростна кутия, автоматична скоростна кутия, горивна система, климатична система, кормилна система, предно и задно окачване, спирачна система, електрическа система и други.)

Условия за приложимост на застраховката “Допълнителна удължена гаранция”

За да бъде приложимо покритието на застраховката “Допълнителна удължена гаранция” на Вашия автомобил е необходимо да бъдат спазени следните условия:

  • Вашият автомобил трябва да е бил технически обслужван и ремонтиран при стриктно спазване на програмата за техническо обслужване на автомобила. Допустимо е отклонение от 1 (един) месец или 1 000 км (хиляда км) от датата или пробега, на които трябва да бъде извършено съответното техническо обслужване.
  • След изтичане на заводската гаранция, всеки автомобил трябва да мине технически преглед в оторизиран BMW сервиз, за да може да сключи пакет „Допълнителна удължена гаранция“. По време на периода на гаранцията, всички сервизни обслужвания и ремонти (включително тенекиджийски и бояджийски ремонти), трябва да бъдат извършвани в оторизиран BMW сервиз. Подробна информация за условията на гаранцията може да намерите в Общите условия, които са неразделна част от сключената застраховка.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

За повече информация, моля попълнете контактната форма и ние ще се свържем с Вас.

Обадете се сега